‘Ik had zelf ook wel wat meer willen weten van mijn voorouders.’

Denkt u dat wel eens? Vast wel – en hetzelfde geldt waarschijnlijk voor uw (klein)kinderen.

Het is namelijk altijd interessant om meer te weten over je ouders en de familie waar je uit voortkomt. Hoe leuk is het niet voor uw (klein)kinderen als ze straks uw geschiedenis kunnen lezen? En in ieder mens zit een verhaal. De huidige ‘oudere’ generatie herbergt een schat aan verhalen: soms zijn er herinneringen aan de oorlog, en altijd aan werk, liefde en vriendschap. En heel vaak nam het leven ergens een onverwachte wending.

Sommige verhalen zijn wel in familiekring verteld en gedeeld, andere weer niet. Maar altijd is het fijn om die herinneringen vast te leggen, te bundelen en op schrift terug te kunnen lezen. Ik help u daar graag bij.

Werkwijze

Uw vertelt uw verhaal in een paar sessies (meestal vier of vijf). Daarbij help ik u door het stellen van vragen en het aanbrengen van een verhaallijn en structuur. Na afloop werk ik de interviews uit en smeed het geheel samen tot een mooi en boeiend verhaal.

Wilt u ook uw levensverhaal opgetekend hebben? Of gewoon wat meer informatie?

Mail me via info@hildepostma.nl of via het contactformulier van deze site voor een vrijblijvende offerte. Of bel naar 06-19639735.

Onuitwisbare herinneringen

Onuitwisbare_herinneringen
De Indische jaren van Max Reints Bok

“Ik ben geboren op 3 december 1916, in Den Haag. Van mijn eerste jaren in Den Haag weet ik bijna niets meer. Toen ik twee jaar was hebben we de boot naar Nederlands Indië genomen: mijn ouders, mijn twee broers en mijn twee zussen – en ik. Pas toen ik 46 was, heb ik me definitief in Nederland gevestigd. Ruim veertig jaar woonde ik dus in ‘de Oost’. Over die Indische jaren gaat dit boek.”